Test

Woohoo! Je gratis ebook kun je hier downloaden.

Maar WACHT! Er is meer, ik heb een super aanbod voor je zodat je je camera instellingen direct goed leert kennen en de mooiste foto’s leert maken.

VAN €47 VOOR €27

Beslis snel want dit aanbod is maar 15 minuten geldig en is dan niet meer beschikbaar.

Is de automatische stand dan zo slecht?

Hoe zonde is het als je een dure camera koopt met heel veel mogelijkheden om nóg mooiere foto’s te maken en die gebruik je niet. Een aantal foto’s die je maakt vind je mooi, maar de meesten vallen tegen. 

In deze online fotografiecursus leer ik je hoe je deze instellingen wél zelf kunt instellen. Zodat je weet hoe je achtergrond onscherp wordt als je dat wilt. Bewegende onderwerpen zoals huisdieren of kinderen scherp in beeld krijgt. Het histogram en de lichtmeter gebruikt voor de correcte belichting en nog veel meer.

Fotograferen met de automatische stand is prima om mee te beginnen en je camera te leren ontdekken. Maar als je zelf de hand wilt hebben in hoe je foto’s eruit komen te zien, zul je jouw camera écht zelf moeten gaan instellen. Dan bepaal jij hoe de belichting eruit komt te zien, waar de scherpte ligt en hoeveel er scherp is.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus is opgebouwd uit drie modules. Elke module wordt afgesloten met een quiz om je opgedane kennis direct te testen! Bij de cursus zit ook een e-book met de samenvatting en opdrachten die je kunt uitvoeren.

Module 01
Module 02
Module 03

Voor wie is de cursus?

Heb je een (nieuwe) spiegelreflex- of systeemcamera en heb je geen idee hoe hoe je deze moet instellen om mooie foto’s te maken? Wil je wel in de manuele stand fotograferen, maar worden de foto’s niet wat je wilt? Doe je maar wat met de instellingen? Dan is deze cursus geschikt voor jou! Omdat je stap voor stap gaat leren hoe je jouw camera zo moet instellen dat je echt blij met het resultaat bent!

Wat heb je nodig?

Start vandaag nog!